Tak já jsem rodila ve Zlíně 2x v celkové narkóze a nemůžu si to vynachválit. V 10.05h se malá narodila a já jsem o v 11.30 ležela na pokoji , s manželem a se setrou jsem si vykládala a kojila prcka. Ani při jednom porodu jsem s narkózou neměla problém. Při prvním porodu mě budily na sále, aby mi malou ukázaly a jak mě dovezly na pokoj, tak ji hned dovezly na kojení . Po druhém porodu jsem se probudila cestou na pokoj.Já jsem nechtěla spinál, abych nemusela nic vidět a taky ta představa ležet 12h na zádech mě děsila. Druhý den po porodu jsem si malou nechala u sebe a neměla jsem s tím problém. Neměla jsem bolesti a cítila jsem se super.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.