| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kam s dětmi do restaurace

Ahoj maminy (případně i tátové)!
Nedá mi to nepřispět svou troškou do mlýna na téma "kojení na veřejnosti".
Před dvěma lety jsem náhodou zavítala se zbytkem rodiny na pískovnu nedaleko Jeseníku. Bylo vedro, voda jako křišťál, ale já jsem koupání přesto neriskovala (byla jsem ve druhém měsíci). Posedávala jsem jen tak ve stínu, když mi tu letní pohodu totálně narušila příchozí novopečená mamina. Mezi rekreanty napochodovala neupravená (slabé slovo) a ušmudlaná mamina ve vytahaných kraťasech a flekatém triku, která tlačila kočárek s dvojčaty. Miminka se začala pláčem dožadovat svého a jejich máma bez váhání usedla do trávy v tom nejfrekventovanějším místě a nakojila je.
Už tehdy jsem byla rozhodnuta, že své dítě budu kojit co nejdéle a podřídím se zcela jeho potřebám. Ale co je moc, to je moc!
Svou holčičku kojím už 15 měsíců a stále to považuji za něco výjimečného, krásného a nenahraditelného. Nesčetněkrát jsem kojila i na veřejnosti, ale nikdy jsem (alespoň doufám) nikoho nepohoršovala svým vzhledem a vždy jsem se snažila i na místech veřejných o maximální zachování soukromí. Ne kvůli okolí, ale kvůli nám dvěma. Když se tak nad tím zamýšlím, asi jsem se nikdy nechtěla o ten vzácný okamžik s nikým dělit.
Kojení na veřejnosti proto neodsuzuji, spíš naopak!
Jen si přeji, aby všechny mámy (kojící "za pochodu" jako já) nekazily spoluobčanům estetické cítění.
Matka kojící své dítě by měla být krása a něžnost sama!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.