| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice a SZZ Nymburk

Po delsi dobe se dostavam na internet a ctu si hodnoceni porodnice, ktere tu napsal muj manzel.Z meho pohledu je to tak, ze s porodem jsem byla naprosto spokojena, zejmena si nemuzu vynachvalit tu vanu a sprchu.Je pravda, ze behem porodu bych uvitala vice rad, jak dychat nebo v jake poloze tlacit, a ne odkaz na predporodni kurz.Pani asistentka to jiste nemyslela zle, ale moc mi to nepomohlo.Velka pochvala patri panu doktoru Cepelakovi, ktery opravdu dokazal povzbudit, s jeho pristupem jsem byla moc spokojena.
S cim jsem byla naprosto nespokojena, byla pomoc v pripade problemum s kojenim, ktere popisuje muj muz, ale nevim, jestli v jine porodnici by byla situace lepsi.Snad s vyjimkou prazske porodnice(honem nevim, ktera to je, jiste to lze dohledat), ve ktere sidli Laktacni liga, jejiz poradkyne nam nakonec pomohla. Tech par dnu na sestinedeli, kdy se holcicka nechtela prisavat, ja jsem moc chtela kojit, odchod domu se blizil a ja nevedela, jak svoje miminko doma vlastne krmit, a nikdo mi nedokazal pomoci, bylo opravdu strasnych.
Dodavam, ze ta pistova odsavacka, kterou porodnice pouziva, je fakt strasna.Jenze stoji 200Kc, zatimco odsavacka Avent, kterou odsavani opravdu neboli, 1900Kc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.