já jsem tam rodila v lednu... . S vedením porodu jsem byla vcelku spokojena ( az na tu cenu za pritomnost 2 osoby s tim, ze manzela poslali jeste domu,). Ohelana jsem byla a klystir byl v pohode. S prilozenim k prsu to bylo stejny a taky mi malou prinesli az 4 hodky po porodu, bez nejaky lekce. Mleko se mi zacalo delat az 3 den a to uz mala byla na flasce. Se sestrama jsme chytli spatnou varku (a rodilo hodne mamin, nestacili postele). Jednou mi prinesli malou s modrou dlanickou jak mela silne dotahli cisilko. A taky se mi nelibi vzhled a pocet sprch wc na tolik mamicek. Takze zhrnuto: na porod zle spominky nejsou a tesim se na dalsi (i kdyz bych brala ukazat jinou poloho u porodu jak v leze a napr. nabidnout vanu), pomoc u kojeni skoro zadna.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.