Také jsem byla přehádaná, musel to být Petr po tatínkovi, po dědečkovi, atd. Věděli jsme že to bude chlapeček a tak i když jsem si měla vybrat jméno pro holčičku, byla jsem nahraná :) Petříčkovi budou 1.dubna 2 roky a my ted sedíme nad těhotenským testem který vypadá napůl pozitivně, už se vám to někdy stalo ? Ten růžový proužek o který tu běží je téměř neznatelný ale je tam. No nezbývá než vyčkávat. Každopádně jestli se to povedlo a bude to klučina, jméno vidím jasně napsané - šimon ( s velkým š- mně to nejde napsat ). A jestli to bude holčička tak jsem zas nahraná protože to absolutně nevím jaké jméno bych jí dala. Ale neboj, jestli tam jsi, na něco určitě přijdem. Mějte se všichni moc a moc krásně a držte palce, já dám vědět !!!!!!!!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.