Ahoj maminky,i já bych chtěla touto cestou poděkovat personálu v Havlíčkobrodské nemocnici.Hlavně paní Mouchové,mé porodní asistence a učence 3.ročníku/bohůžel nevím jméno/s černymi,pod ramena dlouhými vlasy za její pomoc a hlavně za jejich profesionální přístup.Opravdu mi v těch velkých bolestech a nervozitě strašně moc pomohli!!!Jestli můžu, tak je touto cestou doporučuji!!!I sestřičky na pokojích byli moc hodní.Jako prvorodička,jsem spoustu věcí samosdřejmě nevěděla,všechny mé otazky/a že jich bylo/ochotně sestřičky zodpověděli.Váří tamopravdu dobře-hlavně obědy.OPRAVDU NEMOCNICE JEDNICKA!!!Kdybych si měla vybrat,tak neváhám!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.