Take jsem rodila ve FN a pristup personalu odd. sestinedeli a porodniho salu se neda srovnat s pristupem sestricek na odd. novorozeneckem. Na novoroz. odd. me nikdo nepoucil o zpusobu kojeni pri odlouceni ditete od matky, coz si myslim ze je dosti podstatne v nemocnici kde k temto situacim dochazi pomerne casto. Take me deti byli hospitalizovany na jednotce intenzivni pece a smela jsem za nimi dochazet pouze 2x denne a to na dobu 10 minut.Tudiz se mi zda neopodstatnene jit rodit do FN jen z duvodu obav,ze me dite bude hospit. na JIP a ja budu v jine nemocnici. Vim ze v tomto pripade se hospitalizace maminky zkracuje jen na nejkratsi moznou dobu aby mohla za miminkem co nejdrive dochazet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.