zdravim---jsem nezkusena,, za nedlouho budu rodit a chtela bych se zeptat na par veci zda mi muzete nekdo poradit... cetla jsem clanky o oholeni a klystyru.. ale a potrebuji vedet jak je na tom karvinska porodnice.. Nejsem vubec proti oholeni, kdyz tak se holim doma a nebo manzel, protoze ja si moc nevidim pres brisko.. ale co se tyce klystyru byla bych proti,, ne z duvodu ze by mi to vadilo ,ale spise ze ja mam problemy stim ze kdyz se nucene musim vypraznit tak mam bolesti strev a konecniku.,, a kdyz tak tak pak mam bolesti i bricha a podobne ,, vy si reknete ze oproti porodu to je malickost ale vim co moje telo snasi a co ne.. ja se vyprazdnuji skoro kazdy den normalne prirozenou cestou,,, tak prave bych chtela zeptat zda muzu odmitnout klystyr.. protoze kdyz v sobe nemam skoro nic a dala bych si vyplach tak mam dosti vazne nasledky.. a prave proto se obavam aby neco nedelali proti me vuli.-.. Co se tyce nastrihu hraze, to necham na lekarich , ze oni zase znaji coo se patri.. ale jen co me dela klystyr vim zase ja.,,.
Předchozí