Rodila jsem v Žatci 24.5. 2007, tedy minulý týden a mohu říct, že porodnice žatecká nemá chybu. Manžel byl u porodu, což maminkám mohu jen doporučit. Personál úžasný tak krásně se o nás s Michalkou staraly. V neděli jsme šly domů. porod byl taky dobrý, šlo to rychle. Ve čtyři ráno jsme přijely a v půl šesté byla Michalka na světě. Měla jsem u porodu vynikající mladou porodní asistentku, kterou jsem poslouchala na slovo a vyplatilo se. I pan doktor byl úžasný. Jako prvorodička mám pěkné dojmy. Takže pokud ještě s mužem budeme chtít druhé, tak vím, že Žatecká porodnice je favorit. Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.