Dobrý den, v této porodnici jsem rodila v roce l995 byl to můj třetí porod a byla jsem zde moc spokojená. Sestřičky i lékaři byli velice příjemní. Před tím jsem rodila ve Vinohradské a to byl docela děs.
Syn se narodil s vrozenou vadou a moc nám zde pomohli, hlavně na chirurgii. Jít rodit do této nemocnice, nebo jít na dětskou chirurgii - kam docházíme dodnes na kontroly bych se opravdu nebála.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.