Zdravím všechny maminky a jejich bříška. Moje zkušenost? Dnešní noc byla hodně zvláštní, večer jsem si myslela, že na mě přišly porodní bolesti, křeče v podbříšku a bolest zad, u první dcery to tak bylo. Tak jsem probudila manžela, že jedeme do porodnice, po příjezdu tam, jsme byli přijmuti, sestřičky byly moc laskavé, všechno mi vysvětlily. Tak přišel pan doktor Novota a řekl, že rozhodně ted rodit nebudu, ale přesto mě přijme na oddělení a ráno se ukáže, řekl, že mám ještě dost času na porod tak jsem neviděla důvod proč zůstávat v porodnici a chtěla jsem jet domů, nechtěly mě propustit. Opravdu to jsem nečekala a tak jsem řekla, at mi vystaví propouštěcí zprávu, že prostě jedu domů, a na to se pan doktor asi naštval a začal argumentovat, že to ještě nikdy nezažil za jaho kariéru. Jeho otázka byla jasná, prej co když se to rozjede někdy nadránem, moje odpověd byla, že opět proberu manžela z postele a přijedu, a na to odpověd lékaře byla: že on kvůli mě nebude v brzkých ranních hodinách vstávat. Tak já jsem se šla obléknout a domů, ráno jakmile jsem se trochu vyspala jsem volala do prenatální poradny, že už tam nepřijdu, že rozhodně v Jejich porodnici rodit nebudu. Totálně mě tento přístup odradil. Mám termín za pár dnů, ale vybrat porodnici si můžu do poslední chvíle. Přitom první porod v roce 2003 byl v pohodě a nemohla jse si vůbec na nic stěžovat. Myslela jsem si, že i své druhé ditě porodím v Pčerově, ale opak je pravdou. Stačí jeden nevyspaný lékař a všechn oje jedno.
Předchozí