I když má Vítkovická nemicnice snad ještě pořád " syndrom Vítkovic " - Ostravačky ví, o čem mluvím , rozhodně k tomu nemá sebemenší důvod. Rozhodla jsem se pro tuto porodnici jednak z důvodu dostupnosti, jednak ppo doporučení mého gynekologa, který tam slouží a v neposlední řadě po absolvování skvělých předpporodních kursů pod vedením paní Olinky.Ta nám všechno tak lidsky vysvětlila - i velmi rozumné - a později velmi oceděné důvody pro nálev - klystýr a holení ( to proběhlo doma, věřte je to lepší kvůli udržování hygieny, opravdu ).Měla jsem vyvolávaný porod po 7 dnech, nastupovala jsem v šest hodin ráno, manžel byl se mnou od 15 hod- předtím by to ani nemělo smysl - nic se nedělo.Všichni byli skvělí - 2 porodní asistentky by táááák hodné a i když se mimčo trochu přidusilo šňůrou, proběhlo všechno v pohodě. Měla jsem zaplacený nadstandart, ale i na normálním pokoji to bylo fajn, za mimčem mě sanitářka dovezla na křesle, protože byl malý chvilku v inkubátoru, a všechny sestřičky- dětské i ženské byly hrozně fajn. I ta nejposlednější sanitářka a uklízečka, všechny prohodily aspoň slovíčko a povzbuzovaly mne, protože náš pobyt se trošku protáhl kvůli antibiotiků, které malý dostával. Chtěla bych tímto všem ještě jednou poděkovat. Příště přijdu zas.
Předchozí