Dobrý den. Mám 4měsíční dceru která má velmi vážnou srdeční vadu. Je po dvou operací srdíčka a vzhledem k vážnému stavu ji odumřelo část tlustého střeva a museli udělat vývod bokem. Máme ji doma dva měsíce a máme velký problém s přijímáním jídla vzhlem k tomu že byla od začátku na sondách proto nechtěla jíst ze savičky ani z prsu tak jsem ji to dávala přes prst stříkačkou ze začátku to celkem šlo ale hrozně mě u toho plákala a v posledních dnech je to ještě hořší začíná se vstekat a šaptně poliká. Myslím si že problém je v polikání má strach to spolknout, nevím jak ji toho strachu zbavit. Prosím poraďte mi jsem už zoufalá. Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.