Porodní asistentka nejsem, vzdělaná možná také ne. Své poslední (třetí) dítě jsem rodila už před devíti lety. Na tyto stránky jsem zabrousila víceméně náhodou a je mi vás opravdu líto. Když jsem rodila své poslední dítě (v porodnici), došlo při porodu ke komplikacím se srdíčkem děťátka (nevím přesně co-nemám načteno jako vy)... do pěti minut jsem ale byla na operačním sále a udělali císařský řez, syna pak musel ještě několik minut dětský lékař oživovat, ale dobře to dopadlo a syn je v pořádku. Já nevím co je pravda a co ne (z toho co tady píšete-ono totiž neplatí, ačkoliv si to mnozí myslí, že co je psáno to je dáno), ale ta sprostá slova (podle některých) jsem napsala pro formu, nikoli obsah (viz co je psáno to je dáno)toho co píšete. Závěrem..jsem ráda že jsem tehdá byla v porodnici (ať už jakékoli)!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.