mé těhotenství bylo doprovázeno řadou komplikací a byla jsem po celou dobu nucena docházet na kontroly k Apolináři, i přes to jsem se rozhodla, že svou dceru porodím v PB. A rozhodně toho nelituji... když jsme se s manželem ve 4h ráno přiřítili do porodnice, ujala se nás velmi milá asistentka, která se mi i ty poslední minuty snažila ulehčit, jelikož nález paní Dr. zněl, jdeme hned tlačit... i přes to, že jsem si z počátku myslela, že budu rodit v klasické poloze, nakonec jsme vystřídali snad úplně všechny a vyhrála to porodní židlička... paní MUDr.Benešová (doufám, že si to ještě po těch pár měsících pamatuji správě) byla naprosto fantastická - nikoho lepšího jsem si snad ani nemohla přát a stejně tak i asistentku o které si bohužel jen pamatuji, že byla z Rožimitálu. Patří jim můj velký dík !
odd.šestinedělí, sice má svoje nedostatky (záchody na chodbách, okna od kterých neuvěřitelně táhne ...) ale určitě kdyby tam pracovalo jen těch 70% lidí, které jejich práce baví a ti zblí si našli raději něco jiného, bylo by tam taky moc fajn ... některé sestřičky na vás chrlí neuvěřitelné množství informací a rad, které vám v začátcích moc pomůžou a za ty jim dík, bohužel jsou tam i takové, které jen suše prohlásí "taky ho musíte nechat vybrečet" ... což mě trhalo srdce (nejsem z těch mamin, která by svého broučka nechala plakat a nesnažila se zjistit příčinu) ...
co poslední dobou slýchám od známých tak všichni s porodem byl velmi spokojeni, u šestinedělí je to tak nastřídačku ...
Předchozí