Dobrý den, já a můj přítel mame planu miminko a tak se na tom prácuje.Ale nemam pravidelnou měsíčka... Jednou je dostanu 22.v lednu a pak stejní datum v únoru! Tak bych chtěla pořadat o radu...co mam děla abych otěhotníla...??? A pře 14.dní mi narostlo bříško ale tak brutalně a test jsem si dělala a nic. Ale nějak jsem měla štaptnou mastruaci...za záčatku jsem to měla ružové dva dny pak jsem dva dny krvačela a pak dva dny seze růžoví???:-(Muže te mi nějak poradit.prosím:-( Předem děkují a přejí krasný a štastný nový rok 2009!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.