Přidat odpověď
... tak to moje děti budou těm tvým závidět, u nás pejsek fakt ne :-) Psychicky se připravuju na želvu a dnes se mi ve zverimexu líbil ještě černý křeček. Vypadal jako malý potkánek :-D
Mám za sebou okruh po městě, zjistila jsem, kde mají to akvárko, co jste mi tu ukázaly, díky moc, mám Lignocel v jakési levnější variantě, paní mi doporučila ho tam dát jenom půlku, že prý to bude stačit. Bude?
Koupila jsem sépiovou kost, granulovanou vojtěšku a vymyslela, že až do Honzových narozenin (červenec) budou oblovky ve starém akvárku, kousek přikryju záclonou, aby měly větrání a zbytek sklem, co přes něj překresluju vyšívací vzory. Snad to tak chvilku vydrží.
A jak jsem tak nesla Lignocel domů, uvažovala jsem, jak často se šnečkům mění hlína, jak se jim čistí akvárko (celé nebo jenom koutek?) a jak asi často? Je mi jasné, že podle potřeby, ale jak často ta potřeba asi je?
Jak často se mění voda? Jak často se jim dává žrát? Prostě je toho hrozně moc, co nevím, a tak tu asi budu prudit s dotazy celkem často :-D Předem díky za odpovědi!
Předchozí