| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici FN Brno, Obilní trh

Ráda bych se podělila o své zkušenosti na obilňáku.
Od svých známých jsem slyšela, jaké to tan je hrozné, a že by raději rodili jinde. Já neměla moc na vybranou. Vzhledem k tomu, že jsem měla těhotenskou cukrovku, odeslala mě má doktorka do péče dr. Janků, který mě hlídal až do porodu.
Byla jsem v 35tt a mé miminko mi nějak nerostlo, mělo v té době pouhých 1400g, proto mě dr Janků raději hospitalizoval, abych byla pod dohledem, kdyby se něco dělo.
5ekl mi, že si mě tam nechá tak 14dní a potom miminko vyndá.
Jenže první den jsem absolvovala několik vyšetření a ultrazvuků a večer mi paní as. Gerychová oznámila, že druhý den mi udělají císař, vzhledem ke stáří a velikosti miminka.
Ležela jsem na odd.6 rizikové těhotenství a musím říct, že jsem byla velmi překvapena, jak se o mě sestřičky starali, byli stašně hodný a milý. Druhý den mi císaře dělala as. Gerychová, za což jsem ji dnes strašně vděčná, můj malý měl 1490g a 37cm. Vzhledem k jeho mírám byl naprosto zdravý a krásný. Tímto bych chtěla poděkovat úžasné paní as. Gerychové, která mi vše vysvětlila, proč to muselo být tak rychlé, jsem prvorodička,takže jsem byla hrozně vyplašená.
I doktorky na operačním sále byly úžasné, celou dobu si se mnou povídaly.
Malý byl pak jeden den na JIP a potom ho převezli na novorozenecké odd 11, kde byl v inkubátoru jen pro udržení teploty. Sestřičky na tomto odd byly také skvělé a moc jim děkuji za péči o Danečka. Byla jsem tam s ním měsíc, než dosáhl požadované váhy (2,2kg) a my mohly jít konečně domů.
Takže mé obavy z Obilňáku se naprosto nevyplnily, byla jsem moc spokojená a ještě jednou děkuji sestřičkám na odd 6 a nov. odd 11 a paní as. Gerychové za záchranu mého děťátka.
Dnes má Danda 4,3kg a 58cm a má se čile k světu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.