Přidat odpověď
No, my doma měli pískomily taky trapně v kleci, takže nám dělali bordel metr kolem :-), ale pak jsem se dohodla, že je darujem do školky a začla jsem řešit, že tam si piliny po zemi nemůžou dovolit a navíc akvárko by bylo lepší kvůli případné alergii některého dítěte (u žádného dítěte tam není známa, ale pro jistotu), ale zase jsme se bavily s učitelkou, že ho budou mít nízko na stolku, aby se děti mohly o pískomily starat samy a napadlo mě, aby někdo někoho nestrčil a nepořezal... Takže na plast jsem došla kvůli školce.
Teď máme v kleci morče - kluky baví, že ho můžou brát na zahradu a bordel nedělá :-) Zítra se mu chystám pořídit partnera, aby taky jednou viděli miminka.
Měli jsme činčily, ale těm se u nás nedařilo, křečci se mi zdaj bejt největší potvory :-)
Časem bychom rádi králíky, ale ve velkym výběhu s malou skálou, kde si budou moct dělat nory a žít bez králíkáren. Zrovna řešíme, jestli se daj někde sehnat divoký, nebo budem muset nechat zdivočet nějaký domácí...
Želvu dal manžel loni k vánocům svojí babičce. Zrovna před pár dny se ozvala, že se jí (babičce) blíží stovka a je ráda, že se postaraá o sebe, želva jí prej zarůstá mechem, tak si ji máme vyzvednout. Kluci maj samo radost :-)
Psa budem mít časem - máme kozy a za 14 dní přibydou ovce, takže nějakýho naháněče a hlídače, ale na to se vůbec netěšim, páč všechny ostatní zvířata může člověk nechat pár dní samotný, aniž by je to trápilo a pes je na můj vkus moc velkej závazek. Teď máme jen venkovního kocoura a ten je poměrně toulací, tak nás taky nepotřebuje každej den.
Manžel chce ještě koně, ale těch se bojim (představa, že uteče, až manžel nebude doma a já ho budu někde honit po vsi...), tak teď smlouvá na poníka, abych si prej zvykla :-o Zatim odolávam :-)
Předchozí