| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, my doma měli pískomily taky trapně v kleci, takže nám dělali bordel metr kolem :-), ale pak jsem se dohodla, že je darujem do školky a začla jsem řešit, že tam si piliny po zemi nemůžou dovolit a navíc akvárko by bylo lepší kvůli případné alergii některého dítěte (u žádného dítěte tam není známa, ale pro jistotu), ale zase jsme se bavily s učitelkou, že ho budou mít nízko na stolku, aby se děti mohly o pískomily starat samy a napadlo mě, aby někdo někoho nestrčil a nepořezal... Takže na plast jsem došla kvůli školce.

Teď máme v kleci morče - kluky baví, že ho můžou brát na zahradu a bordel nedělá :-) Zítra se mu chystám pořídit partnera, aby taky jednou viděli miminka.
Měli jsme činčily, ale těm se u nás nedařilo, křečci se mi zdaj bejt největší potvory :-)
Časem bychom rádi králíky, ale ve velkym výběhu s malou skálou, kde si budou moct dělat nory a žít bez králíkáren. Zrovna řešíme, jestli se daj někde sehnat divoký, nebo budem muset nechat zdivočet nějaký domácí...

Želvu dal manžel loni k vánocům svojí babičce. Zrovna před pár dny se ozvala, že se jí (babičce) blíží stovka a je ráda, že se postaraá o sebe, želva jí prej zarůstá mechem, tak si ji máme vyzvednout. Kluci maj samo radost :-)

Psa budem mít časem - máme kozy a za 14 dní přibydou ovce, takže nějakýho naháněče a hlídače, ale na to se vůbec netěšim, páč všechny ostatní zvířata může člověk nechat pár dní samotný, aniž by je to trápilo a pes je na můj vkus moc velkej závazek. Teď máme jen venkovního kocoura a ten je poměrně toulací, tak nás taky nepotřebuje každej den.
Manžel chce ještě koně, ale těch se bojim (představa, že uteče, až manžel nebude doma a já ho budu někde honit po vsi...), tak teď smlouvá na poníka, abych si prej zvykla :-o Zatim odolávam :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.