S Benešovskou porodnicí a veškerým jeho personálem jsem byla naprosto spokojená bez výhrad. 27.5.2007 mi pomohl pan doktor Posejpal a PA Hlaváčková porodit koncem pánevním dcerušku. Navzdory šíleným směnám, které všichni museli sloužit, protože rodiček bylo opravdu hodně, se všichni usmívali a dokázali být lidsky profesionální ... za to jim patří můj velký dík a obdiv. Rovněž sestřičky na šestinedělí, pediatři, ženští lékaři (paní doktorka Chromjáková) a sestřičky byli naprosto skvělí. Každou středu dochází do porodnice laktační poradkyně Magdalena Podaná, která mi velmi pomohla - i té děkuji :) Mnoho maminek si stěžuje na stravu, ale já si stěžovat nemohu - mě chutnalo :) Podrobnosti o porodu najdete na www.deniska.cz Do Benešovské porodnice bych šla rodit znovu klidně hned zítra.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.