| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím,
Ivet, užívej dovolené jak jen to jde a nasbírej nové síly. Já doufám, že nás letos také nějaká ta dovolená čeká.

Ivko, za babičky jsem ráda. Teď už naši také nehlídají každý den. Taťka začal dělat na šichty na dvanáctky, takže je s malou i taťka. Ale je fakt, že do konce dubna si jí užili až až. Jediné štěstí, že to našim nevadilo a zvládali to i zdravotně. Řekla bych, že to oběma i prospělo, jenom přeci mají více pohybu, než když jsou sami. Dneska je třeba malá u tchánovců, mám štěstí, že máme k dispozici obě babičky a ještě švagrovou. Malá sice do Údlic sama moc nechce, ale když to jinak nejde, přežije to i tam. Dneska jí švagrová "utáhla" na bazén.

Hani s Val, nejsi sama kdo nic nestíhá. Měla jsem co dělat, abych stíhala ještě na mateřské. Co chodím do práce, stíháme jen to nejdůležitější a nejzákladnější. Ostatní už neřeším, až bude čas, tak čas bude a udělá se to.

Katko, Jezeří zní lákavě, ale bohužel je to ve špatnou dobu, malá chodí po dvanácté spát a vstává kolem půl třetí, třetí. U nás nejspíš vyhraje zoopark.

Užijte si všechny víkendu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.