I já bych se ráda připojila k pochvale této porodnice. Rodila jsem v této porodnici v roce 2001 a jsem rozhodnuta jít znova rodit tam. Můj porod nebyl zrovna jednoduchý a jelikož jsem rodila 22 hodin, umíte si představit, že podpora každé sestry či doktora je v té dané chvíli výhodou. Lékaři i sestry jsou svělí, vstřícní, hlavně pak sestry na šestinedělí - hodně si dávají záležet na kojení, což u mě nakonec nevyšlo, ale mám dobrý pocit z toho, že pro to udělali maximum. Vřele tuto porodnici doporučuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.