V Šumperku jsem rodila v roce 2003, porodní asistentaka byla dobrá, ale bejvalej pan primář - nevím, nevím. Z drobečka kterého jsem mněla původně porodit byl 3,81kg kluk - při porodu jsem se roztrhla, modřina jako facka a zašitá tak moc že další dítě si pořídím snad jen umělím oplodněním. Naštěstí je to o lidech, takže po 8 měsících jsem absolvovala plastiku a teď se mi blíží termín druhého porodu a to opět v Šumperku. A stejně tam pujdu a manžel se mnou - to hodně pomáhá jak Vám jako rodičkám, tak i personálu - drží se v mezích slušnosti. Takže rada na závěr: buďte svá a říkejte si, že ty lidi tam jsou pro Vás, bez vás by to mohli zavřít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.