Dobrý den,ráda bych se s Vámi podělila o skvělé zážitky z porodnice ve Vyškově. Tak tedy. Rodila jsem 24.5.07 a kolem sebe jsem nemohla mít snad větší profesionály a moc,moc,moc hodné lidičky. Konkrétně mé dceři Terezce pomohla na svět staniční sestřička pí.Holcmanová (nevím jestli se takhle píše, jestli ne tak se omlouvám) a tímto bych jí ráda ještě jednou poděkovala. Děkuji moc jste mi pomohla. Byla jste prostě úžasná. Moc si Vaší práce vážím. No a dále tyto kladné zážitky pokračovali na novorozeneckém odd. kde je také skvělý tým panem doktorem počínaje. Moc milé a ochotné sestřičky. I Vám patří mé díky. Děkuji. S pozdravem Drabálková
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.