Dobré ráno všem,
tyto webové stránky již dlouho patří k mým oblíbeným a nejednou jsem zde našla "to co jsem hledala" a potřebovala vědět:) O to víc mi teď nedá napsat svůj názor, že se tato diskuze zvrhla v osobní vyřizování účtů, kdy jedna ze stran se nemůže bránit a je pouze osočována a promílána všemi zde.
Je mi neskutečně líto, že to málo lékařů, kteří se rozhodli zůstat v ČR i přes podmínky, které zde v současné době ve zdravotnictví panují (nemám teď na mysli soukromý odborný sektor, kde jsou všichni spokojení jako v "růžové zahradě":), je takto napadáno a bohužel protože zůstali v ČR zřejmě neskončí takovéto pomluvy u soudu, jako v jiných zemích, kam odešla již řada z nich (možná i z těchto důvodů).
Předpokládám, že žádná z nás (ani já) nevykonává profesi, kde ručí přímo za lidské životy, potažmo za své podřízené, protože kdyby ano, nemohly byste takto psát, věděly byste totiž co je to za dřinu a obrovskou zodpovědnost, léta praxe a zkušeností, které musíte denně využívat a hlavně - v jeden okamžik ručíte za dva životy, život matky a život dítěte. Gynekologie musí být krásná, jste u zrodu nového života, ale zároveň jste v té nejintimnější chvíli života ženy, u zlomu v jejím životě. Je mi líto, že český národ rád kritizuje, radí a tak strašně málo umíme pochválit. Opravdu si myslím, že server neslouží k tomu, aby se zde šířily pomluvy, ale má být o radách a doporučení a těch si myslím, že již zde k tomuto případu padlo dosti.
Pokud se týče dopisu, který je zde zveřejněn, tak z vlastní zkušenosti, a to kamarádka s klávesnicí jsem:), vím, že pokud se soubor skenuje do HTML podoby, či kopíruje, stane se, že diakritika (čeština je krásná řeč:))bohužel trochu nářočná pro "kompíjůtry", se rozhodí a vznikne to, co je tu prezentováno.
Prosím, zamysleme se nad propíráním a urážením lékařů, kteří nemají čas surfovat po diskuzích a nemají šanci do sporu vstoupit. To opravdu chcete, aby i ti poslední zkušení lékaři odešli na soukromou praxi či utekli do zahraničí a my se v nemocnici museli "dorozumívat" s odborníkem z Ukrajiny? Přeji krásný den všem a hlavně, ať se vám daří:)))
Předchozí