Milí páni lékaři - především Dr. Koucký,
netuším, jestli ještě pracujete u Apolináře, ale ať přivádíte na svět ty naše poklady kdekoli, smekám před vaší trpělivostí, s jakou zde bojujete a vysvětlujete.
Nedá mi, abych zde nenapsala svůj názor, i když čekám, že budu rozhodně kamenována. Pravdou je, že jsem rodila již v srpnu 1995, plánovaně císařským řezem. Nicméně i tenkrát jsem si vybrala vaší porodnici, neboť mi vyšla jako nejlepší a nejkvalifikovanější pracoviště v Praze, hlavně v péči o novorozence ( taky se mi líbila ta stará budova - působila na mě honosně a rozvážně ).Chodila jsem k vám zhruba od 4. měsíce těhotenství do poradny a zároveň k paní doktorce na internu. Bohužel si teď nevzpomenu na žádná jména, ale NIKDY jsem se nesetkala s neochotou, nepříjemným nebo nešetrným vystupováním ani od sestřiček ani od lékařů. Chtěla bych vám zpětně moc a moc poděkovat za krásně prožité těhotenství a porod zdravé holčičky ( jen jste jí mohli říct, že rodičům se neodmlouvá ). "Kupodivu" i po porodu jste byli milí, vstřícní, ochotní a usměvaví.
Nechápu, proč se zde vůbec diskutuje o holení před porodem - vždyť se snad každá žena alespoň trochu holí sama a na tom zbytečku už nesejde ! A klystýr ? To se má náš vytoužený zázrak narodit do ....? To jsou dle mého názoru skutečně absolutně druhořadé problémy, pro mne bylo a je nejdůležitější, aby o mé děťátko, které si 9 měsíců hýčkám, bylo nejlépe postaráno i v případě jakékoliv - i nečekané - komplikace. A to je u vás samozřejmostí.
Upřímně díky a pokud budu ještě někdy rodit ( jen pokud zvednou mateřskou ), určitě zase u vás.
Katka Kopřivová
Předchozí