Nezbývá než s Vámi souhlasit, já byla v lednu tohoto roku taky moc spokojená, hlavně s péčí na šestinedělí, vzhledem k tomu, že jsem po dvou císařích, tak to vidím zase trošku z jiné stránky. Sestřičky byly přístupné domluvě, jestli chci léky na bolest a jestli injekci nebo jen prášek, malou jsem měla u sebe celkem brzy, protože jsem chtěla a cítila se na to, ale kdybych se necítila, mohla jsem ji kdykoliv dát na chvíli sestřičkám a snažili se velice i s kojením. Malou mi poprvé přiložili už když jsem jela z operačního sálu (povídal manžel :-)) a pak mi ji pravidelně nosili, dokud jsem ji nemohla mít u sebe, takže jsme hned kojili bez problémů. Vše je k dispozici v neomezeném množství (kromě plínek), takže fakt pohoda a jednolůžák nebyl potřeba. Já byla na dvoulůžáku a pohodička. Jedinou velkou výhodou jednolůžáku je, že za Vámi může starší dítko až na pokoj, takže to podle mého ocení hlavně druho a vícerodičky.
Jediným škraloupem porodnice je podle mě skutečně PA Jelínková, i já se s ní na příjmu setkala a byla velmi nepříjemná, hned řekla, že nejspíš normálně neporodím a manžela za mnou už vůbec nepustila, aby se se mnou rozloučil, nechala ho na chodbě bez informací sedět více jak 2 hodiny. Já tam musela přespat, protože jsem měla odteklou vodu a jeho poslali domů. Nepochopila jsem, proč by se mnou na tom příjmu nemohl být, ale jinak s ostatními maximální spokojenost.
Předchozí