| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak Mikeše včera propustili domu! Vůbec bych neřekla, že před týdnem prodělal operaci srdce. Já to hodně obrečela předem, když jsme už byli tam, tak to docela šlo, protože Mikeš byl úžasný a nesl to moc dobře. Byl spokojený, že tam je hernička, že tam jsou rodiče a tak byl před operací úplně klidný. Já tam taky viděla pár dětí po operaci a byla jsem překvapená, jak jsou čiperný. Já si původně myslela, že bude muset ten měsíc co má mít "klid" ležet ... (třetí den po operaci může začít chodit a sedět). Mikeš operaci vůbec neřešil, na nic se neptal, vše bral jako fakt. Jen první den po operaci ho bolelo bříško a musel ležet a měl spoustu hadiček, ale pak už to bylo jen lepší.

Bohužel Dominik o víkendu onemocněl (asi od manžela), rýma, teplota - možná uši, takže je to teď dost náročné, protože Mikeš by neměl nic chytit ...

Operace by to měla být konečná, ale definitivně to budeme vědět asi až na kontrole po měsíci, zatím vše ok. Měl dírku (asi 1,5cm) mezi síněma (ASD) - takže mu okysličená krev tekla zase zpátky a srdce a celý oběh se více zatěžoval. Teď to bylo poznat jen šelestem, ale v dospělosti by se mohl začít víc zadýchvat, až ... takže operovat se to muselo. Jen existuje ještě šetrnější způsob - cévou se zavede samorozevírací disk, ale to v jeho případě nešlo použít (příliš velký defekt a zbytek tkáně který vadil), takže mu museli otevírat hrudník, mimotělní krevní oběh, ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.