Ahoj, právě listuji stránkami všech pražských porodnic. HLEDÁM TU NEJVHODNĚJŠÍ - TĚŽKÁ VOLBA. Mám z obou porodů podobnou zkušenost z pocitu oblouznění, ačkoliv jsem rodila poprvé v Londýnské a podruhé u Apolináře. Nebudu taď popisovat přetrvávající rozlaďěnost ze zkušenosti od Apolináře. Jen chci řící, že u Apol. jsem odmítla onu "ulevující" injekci - zbytečně - sestřička mi dobromyslně a bodře dala jen půlku a výsledek byl nepříjemně protažený porod, kdybych "vyváděla", vůbec bych o tom nevěděla a můj syn (8 l.) je ADHD patrně kvůli mírnému diskonfortu v průběhu a po porodu (děti na 24hod odnášeli, pak "jen" na noc - bez předchozí info pro rodičky)... Chci udělat teď vše pro to, aby se toto mé dítě narodilo jak se říká metodou "hladkého přistání". Nejsem žádná fajnovka a trocha nepohodlí a nějaké ty otrávené ksichty a nepříjemné chování už mě asi nerozhodí, ale miminko by mělo zažít, co možná nejpříznivější příchod na svět. Jinak přeji Tobě i ostatním šťastné rodičovství atd. Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.