Pro Sim
Nebojte se, nástřih nevede až na záda.Ale kleštový porod ženě způsobuje obtíže i v jiných oblastech než jen gynekologické.co napáchá na ženě klešťový porod by tu nejlépe vysvětlil neurolog. myslím, že nemá cenu do tu detailně rozebírat.Trvalo mi dlouho, než sem našla způsob,spíš někoho, jak páteř a okolní příslušenství dát do kupy.pro stejně postižené doporučuji dornovu metodu.,
Velmi mě v tomto zklamali místní gynekologové, na to abych zjistila, že bolesti v rozkroku nepochází od jizev,ale od páteře, jsem musela jet zpět do města odkud jsem se přivdala,aby mi tam gynekoložka osvětlila,že to může být i od páteře, a že se to po kleštích stává.A že na to jako laik nemá šanci přijít sama.Je vidět, jak se osazentvo místní gyndy dnes a denně vzdělává ve svém oboru.
jinak nástřh se rád roztrhne až do konečníku, nejen po kleštích,pokud vám bude nějaký lékař tvrdit, že nástřih slouží jako ochrana před roztržením konečníků, nemá pravdu,výzkumy WHO to vyloučily.Je sto let za opicema.Co říkají výzkumy WHO si nakonec může třeba na stránkách HAMu najít každý sám.
pro Lenku,nevim, v čem se rozcházím,ale taky to tu není o rozebíraání jednotlivých situací, to by byla stížnost na 20 stran. nebojte se, personál o klid opět přišel. Minutu po tom, co jsem si lehla na záda dítěti klesly ozvy na kitickou hranici.Celá II.doba trvala pět minut,dle porodopisu. Opravuji, ke konci první doby porodní jsme již hekali v jednom rytmu...spokojená...ale o to tu opravdu nejde.
Předchozí