| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice - Motol

Ahoj,
taky bych ráda pochválila personál v Motole. Rodila jsem minulý týden.
Na monitor mě sice nechali docela dlouho čekat, ale zato se mezitím definitivně potvrdilo, že nejde o poslíčky. Chvilku jsem byla na čekatelském pokoji, ale pak už jsem rovnou letěla na sál do boxu, kde jsme strávila jen 20 minut do porodu. Oba doktoři, kteří mě přijímali (měnila se zrovna směna), byli milí, představili se a vše vysvětlili. Když jsme v ček. pokoji zvonila na sestru, že už rodím, byla tam asi během 5 sekund:-) Na sále se mnou byla opravdu maximálně trpělivá, i když jsem řvala jak tur, že to bolí a že nehodlám ležet na zádech. Nechala mě tedy na boku, než jsem začala opravdu tlačit. Manžel stihl doběhnout na poslední dvě kontrakce. Všichni byli fajn a z porodu mám kromě té bolesti moc dobrý dojem. Na šestinedělí jsem byla na pokoji bez miminek (roomingy byly plné), ale jako druhorodička jsem nakonec byla ráda, že jsem si tam odpočala a vlastně i díky tomu, že mi malého nosili jen na kojení zhruba ve stejnou dobu, tento rytmus mu zatím zůstal i doma a v noci pěkně spinká. Na šestinedělí byly všechny sestry, snad kromě jedné, velmi ochotné, dětská doktorka i ostatní doktoři taky, vše pečlivě vysvětlovali. Paní vedle mě měla problém s kojením a je fakt, že záleží na lidech. Ta méně příjemná sestra jí poradila kloboučky a odešla, ale pak tam byly i jiné a ty nakonec mamince pomohly, že začala kojit i bez nich.
V.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.