Jen se vracím k tomu že jsem si vyžadala lékařku na požádání.Má holčička se hlásila na svět už ve 28týdnu v Hradičské nemocnici jsem strávila jako ryziková pacijentka měsíc a půl.jeliko to byl můj první podod,tak při přijmu kdy mi odtekla plodová voda den po termínu jsem požádala lékařku která sloužila, stím že mám strach jestli bych ji mohla mít místo jen porodních asitentek,protože za tu dobu co jsem tam ležela vím jak to tam chodí,celou dobu u porodu.Ten den nás rodilo 10 a přesto vše mi vyšla vztříc.A podotýkám že to nebyla má známa!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.