Ájo,souhlasím s tebou,nemá cenu je nosit,pokud je nic netrápí,známá holčičky s manželem pronosili 4hod v kuse a pak stejně brečely,pokud jím nic nechybímkrom toho,že nechtějí být v postýlce,chodila bych je kontrolovat,pohladit,oslovit,ale nezvedat.Kačko tvůj názor je hoodně ostrý,jsme sice dle přírody taky samičky,ale ty co musej fungovat přes den ne jako zvířátkoco si své mláďátko schoulí k sobě a spí ....POkud by jsi měla dvojčata,pochopila by jsi velmi brzy,že nejsi chobotnice a obě děti prostě nosit a chovat nemůžeš a navíc se potřebuješ trochu vyspat..takže režim je jediné,co ti pomůže a vlastně i dětem....Já mám 4M(kor.2M) páreček od porodnice,papají spolu po 2,5-3hod,v noci déle,a naštěstí tím mají ustálený režim společně,večerní usínání je také s brekem,ale jen asi 15-20min.Pořídila jsem si baby vak,šátek, s tím,že budu jednoho mít ve vaku,druhého v ruce a nakonec jsem zjistila,že žádné nošení nepotřebují,přes den bud kojíme,nebo si hrajeme nebo jsou v postýlce a kočáru a spinkají...a večer si rozhodně na sebe nebudu plést bič,tím,že budou usínat v náručí....
Předchozí