Ahoj! ne, dotycnou neznam. Bohuzel velmi dobre znam marne pokusy o komunikaci s personalem nemocnice. Na konci těhotenství jsem dochazela do porodnice(nikoliv do Vyskova, to pro presnost) jednou tydne. Podotykam, ze my jsme karticku meli vzdycky a monitor jsem si nechala tocit vzdy bez problemu. Bohuzel, byla jsem po rizikovem tehotenstvi, s polohou KP. Prvorodicka. Odhadovana vaha pres 3,5 kg. Tedy jednoznacne rizkova situace. Podotykem, ze pres nase opakovane prosby o informace a komunikaci se s nami nikdo nebavil. Prestoze se vsude doctete, ze pro porod KP je nutna pritomost zkuseneho porodnika, nikdo mi nebyl ochoten odpovedet, kdo me bude rodit. Ze ctyr lekaru, ktere jsem za ten mesic videla, minimalne dva nemohli byt vzhledem ke svemu veku zkuseni a ostatne to i priznali. Na dotaz, jak se to tedy bude resit, az prijdu a budu rodit, mi nikdo nedokazal odpovedet. Ano, za teto situace jsem se v terminu porodu definitivne promenila v hysterku, nebot jsem ztratila duveru,ze lekari budou schopni v pripade komplikaci me dite zachranit,odmitla jsem vaginalni porod a vydupala si cisare. Ano, slo mi predevsim o zdravi mimi. Ale presto se domnivam, ze pri lepsi komunikaci mohlo byt vsechno jine. V daleko vetsim klidu pro vsechny pritomne a zucastnene. Ja jsem proto ze sve strany udelala maximum. Jo - jasne - jen ten uplatek do te spravne kapsy jsem nestrcila :-(
Předchozí