Nám se v té době osvědčilo: Pekař peče housky, uštipuje kousky, pekařka mu pomáhá, uštipují oba dva.
(na slova uštipuje, uštipují jsem Zdeninko "poštípavala" a celou dobu jsem se na ní usmívala) moc se tomu smála a líbí se jí to do teďka, i když teď už máme jiné.
Potom jsme v té době recitovali mravenečka (polámal se mraveneček) a na klepe na srdíčko - jsem klepala na srdíčko píše recepis - jsem psala po hrudníčku pohladil - hladila, atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.