| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Řekla bych, že si postupně zvyká, moc se na ní těšila.. Byla, jak říkala všem, "netrpělivá". kdy už.. No, v porodnici z ní byla děsně nadšená, to je tedy snad pořád, i když...

Chvilku si zvykala na její pláč, strkala hlavu pod peřinu.. Ze začátku na mě smutně koukala při kojení a řekla mi, že by se chtěla taky tak tulit... Tak jsem jí vzala pod druhou ruku.. Pak taky chtěla ochutnat mlíčko, tak jsem jí na radu dr. trochu odstříkala na lžíci, nabídla jsem jí i z prsu, ale to nechtěla. Prý je dobré, ale myslím, že už nebude mít zájem:-).

No, chce leccos dělat jako ségra nebo to aspoň provádět se svojí panenkou. Takže koupeme paralelně...
Na procházku jsme vytáhly její kočárek na panenky, ale je jí malý.. Teda nízký. Tak teď řešíme, jestli koupit nový, jak dlouho jí ten zájem vydrží. No, už jsme nějaké okukovali, a mají i s dost vysokou rukojetí. Teda hlavně stavitelnou asi do 80 cm. Uvidíme. Apropo jezdí Vaše holčičky ještě s kočárky?

No, předevčírem mi v afektu, když jsem po ní chtěla, aby si uklidila hračky, řekla, že ségru nenávidí... Tak jsme o tom hodně mluvily, pak mi říkala, že si dělala legraci a že jí má ráda...
Jinak jí chce pořád hladit, i když Adélka spí... To jsem lehce na mrtvici, obzvláště když potřebuju něco dělat.. A pořád se na ní chce koukat a vypráví jí pohádky. Dneska jsem jí ráno říkala, ať si ke mně ještě vleze do postele, než vstaneme, jen že dám Adélku do postýlky, tak chtěla, abych jí tam nechala a lehla si vedle ní, ukápla mi slza... Tak to snad tak zlý nebude.

No a je fakt, že když Klárku třebas češu nebo se jí jinak věnuju, tak holt nechám Adélku chvilku plakat.. Ani nevím, kde se ve mně bere ten neustálý klid, když tehdy plakávala Klárka, hned jsem jí utišovala... Zatím je fajn, že je Klárka přes den ve školce, aspoň se s malou zaběhnu, pak pojede snad s babičkou na chatu, konečně oni nám budou za 14 dní dělat okna... Tak jsem jim vděčná, že jí odvezou, stejně i tak to bude pěkný... No a pak už budeme pěkně pohromadě, tak doufám, že mi ten klid vydrží.

Stejně je to rozdíl, jak člověk stíhá s tím druhým mnohem víc a když jsem s ní takhle doma, tak mi to připadá jako naprostá pohodička. Nechci říkat, že se nudím, ale... No, už to má člověk asi víc v ruce..

Zkusím dát do alba pár fotek. Snad to nepoleze jak šnek...

Jo, teď mi volal manžel, byl vyřizovat Adélce pojištění, jsme u VZP a dostal na ADélku dupačky a spoustu nějakých vzorků a po předložení Klárčiny průkazky (teď jí má u sebe on..) jsme pro ní dostali 100 balení Marťánků a snad kartáček a pastu na zuby... To teda koukám, myslím, že jsme snad ještě nikdy nic takového nedostali. Dobrý je, že dneska jsem chtěla Klárce nějaké vitamíny koupit, tak se to hodí.

Jdu na ty fotky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.