Tuto nemocnici-porodnici jsem si vybrala spíše z toho důvodu, že byla nejblíže mému bydlišti. S tím, že jsem se tam byla předem podívat, abych věděla "do čeho jdu". Byli ke mně velmi vstřícní. Říkala jsem si i při vyběru porodnice, že na nepříjemnou sestru můžu narazit kdekoliv, takže i ve velice zpopularizovaných porodnicích. Dcerka na sebe dala dost dlouho čekat a tak jsem byla přijata co by přenášející nejdříve na oddělení šestinedělí, kde jsem strávila 4 dny. Byli na mne všichni strašně moc hodní a stále mne povzbuzovali, že se miminka také již brzy dočkám. Když jsem začala konečně rodit a byla přemístěna na hekárnu, říkala jsem si, že ať je to jak je, žena stejnak musí porodit sama a nikdo vám v tom nepomůže.Sice byl porod velice náročný a vůbec nepostupoval, byla jsem velice unavená a myslím, že jsem někdy i lehce hysterčila(musela jsem být připojena na monitor, a někdy jsem myslela, že se bolestí snad zblázním), ale i tak měly sestry se mnou velikou trpělivost.A to jsem rodila od 22hodin až do 13h.A ani náznak nepříjemnosti. Byly super!Totéž i doktoři.Nakonec jsem porodila císařským řezem a i poporodní péče byla vynikající!!!Nemám si vůbec nač stěžovat. Naopak. Bulovku doporučuji.
Předchozí