Ahoj! Proč chceš jít rodit až do Vrchlabí. Byla jsi se podívat v ostatních nemocnicích v Ostravě. Alternativním porodům se věnují v Vítkovické nemocnici. Já jsem rodila v podřepu,bez nástřihu a manžel byl celou dobu u mě.Malou jsem hned dostala na břicho a do půl hodiny jsem i kojila. Do porodnice jsem přišla s porodním plánem,kde jsem měla napsané co chci a co ne.Ve všem mi vyhověli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.