Tak pokud na novorozeneckém oddělení došlo k propuštění arogantních starých ale bohužel i těch nejmladších sester,asi budu zvažovat,že půjdu do Chomutova rodit znova.Moje první zkušenost byla příšerná.Nebudu konkrétně popisovat co mě jaká sestra řekla či spíš vůbec neřekla.Kojení na videu?To sem nevěděla či je to legrace či to myslí vážně?Jejich arogance a žádná péče spočívala v ranním buzení a hulákání,když děťátka spinkají,nebraly na to ohled.?Ale proč?Další jejich práce...nošení jídel pro nás maminky.Toť vše.Zřejmě sem měla první dny smůlu na šichty.Poslední den už byla báječná šichta sester středního věku.Bylo to pro mě traumatizující.Jen sem brečela.Co se týče paní doktorky Frišlingové....má asi svý nálady.Ale na veřejnosti se mě zdá jako milá paní,kdežto při porodu....no nebyla asi ve své kůži,což já také ne :)Porod se zdařil,a to je hlavní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.