Vytrháváš věty z kontextu a reaguješ jak se Ti zrovna hodí. Zároveň tady mluvíš s lidmi jako s kretény, co nejsou schopni pochopit Tvůj názor. No jo, Ty si z mých příspěvků připadáš jako primitiv, hm, já z těch Tvých vycházím jako totální idiot, ale prdím Ti na to. Ale pleteš se v mé otevřenosti pro opačné názory. Jsem schopna uznat, že na tom něco je (psala jsem to - pořádně čti!), jsem schopna přijmout pohled někoho jiného, ale značně mě od mého postoje a ochoty pochopit Tebe odrazuje Tvé vystupování. Psala jsi cosi o umlácení druhé strany slovem a činem nebo tak nějak, to přesně sedí na Tebe. Pokud si dovolí někdo napsat jiný názor, jdeš se zbláznit. Pak se nediv, že mám z maminek prosazujících přirozený porod spíš dojem, že je to banda fanatiček a hysterek. Ne že bych si to o nich skutečně myslela, ale Ty ve mě ten dojem vyvoláváš. Možná kdyby ses snažila o své pravdě lidi přesvědčit jiným způsobem, setkala by ses s větším pochopením i úspěchem.
Ale kašlu na to, Ty stejně chápeš jen to co chceš a co se Ti hodí. Tak si tak dělej i dál. Tvoje věc.
Předchozí