No tak koukám,že se v Budějkách vůbec nic nezměnilo.Já jako prvorodička(klešťový porod)měla ty stejné zkušenosti.Jen na Jip mě nedali. Napište svoji zkušenosti i paní Zimmelové.Pomůže se tím ostatním maminkám,aby se připravili na to co je čeká když nemohou jet jinam.Já po první zkušenosti volila Prachatice a tam byli skvělí.Když mi kluk řval a já nemohla spát tak si ho sestry vzali k sobě a vrátili až na kojení nebo až ráno.I jinak tam jsou velmi vztřícní a ochotní.Sestra mě sprdla za to,že jsem si neřekla,aby mi vyvařila dudlík pro malého a klobouček na kojení v době kdy měla evidentně dost jiné práce. Teď mne čeká porod v lednu a tak nevím zda mi dopadnou skvělé Prachatice nebo budu muset překousnout hnusné Budějice.Do Prachatic je to dál a pokud bude sníh tak neprojedeme. A jak rozpoznat sestry? Jednoduše.Mají jinou barvu límečků a lemů rukávů.Sestry jsou bílé nebo s modrým.Sanitárky žluté a uklízečky růžové.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.