Rodila jsem 30.4. v ČB, pravda je že jsem měla nekomplikovaný vaginální porod. Jediné na co si můžu stěžovat je jídlo. To je dost otřesné, ale jinak se o mě starali dobře. Ženské sestry mi pomohly do sprchy, řekli jak o sebe pečovat po porodu. Druhý den večer mi dětská sestra vykoupala malého a pak už jsem si ho koupala sama. S kojením mi pomáhaly ochotně a to jsem je volala i v noci (malý blinkal plodovku). Až na maminku co byla se mnou na pokoji si nemohu na nic stěžovat, pravda je, že po třech je to děs, naštěstí když jsem tam byla já, byly jsme tam vždy jen dvě. Maminka si totiž stěžovala úplně na vše, asi čekala že se tam o ní a její mimčo budou výhradně starat. Pokud jsem cokoli chtěla, stačilo se zeptat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.