Dvakluci, jj je to o tom co komu vyhovuje a co očekává. Jinak já syna měla po porodu přiloženého, byla jsem na upozorněna při prohlídce porodnice před porodem, že je lepší o to požádát, stejně jako když chce maminka darovat pupečníkovou krev nebo chce tatínek přestřihnout pupečník po porodu. A na pokoj jsem ho dostala po čtyřech hodinách po porodu, z toho dvě jsme strávili spolu s tatinkem na porodním boxu. Doufám,že jsem nepsala moc ostře.o)) jsem rozladěná z úplně jiné věci.o)o
A dudlík může (a nemusí) zkazit techniku sání děťátka, já tedy mám dost kamarádek co mají s tímto problémy, jasně, že mimi neřekne...špatně piju kvůli dudlíku ... ale dudlík může být příčina. U mě je kojení hodně důležité tak proto mě to překvapilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.