ahoj, knížka se dá sehnat i v češtině i když trochu jiná a dokonce dvě, už jsme se o tom bavili výše. viz příspěvky Taky dobrá knížka atd. Tu kterou používám já jsem si objednala na www.lpp.cz a jmenuje se Umění přirozeného plánování rodičovství. Koukni se ale výše holky tam psali ještě o nějaké jiné knížce. pokud se ti ale nechtějí číst knížky můžeš zajít do nějaké poradny přirozeného plánování rodičovství a tam ti poradí "jak nerychleji otěhotnět". já jsem z Ostravy a u nás je ta poradna ve Vítkovické nemocnici a vede ji MUDr. Friedrichová. přeju příjemné snažení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.