Touto cestou bych chtěla poděkovat paní Mileně Dominikové, před kterou smekám:-), za vedení předporodních kurzů v UH nemocnici, díky ní se na porod který mě za několik týdnů čeká snad i těším:-):-)
Taky bych chtěla reagovat na některé diskuze ohledně stížnosti p. Zemkové:-) Příjde mi to opravdu k zamyšlení, že tady se rozebírá jestli primář Březina udělal někde gramatickou chybu a podobně:-) Je to až trapné takové příspěvky psát.
Já slyším na tuto porodnici jen chválu a nechápu proč si lidé nevyberou porodnici jakou chtějí...., ale někteří si zřejmě budou stěžovat na všechny a kdekoliv
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.