tak holky a je to pryc.potratila jsem.vcera jsem byla v nemocnici na vycisteni.nic prijemnyho.ono to bylo nejak cely spatne od zacatku.doktori tam nic nevideli tak se bali aby to nebylo mimodelozni.byli z toho nejaky zmateni.no nic v pondeli jdu na kontrolu tak uvidime co mi rekne.nevim za jak dlouho potom se smi delat na miminku.jsem nejak v klidu asi mi to jeste nejak nedoslo.tak zatim papa holky a ostatnim drzim palecky aby nedopadli podobne.:-(doufam ze uz mne to priste nepotka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.