Ahojte vsetci, mam uplne opacny problem ako vacsina z Vas. Moja Miruška spi 8-10 hodin v kuse (v noci). Po kupani o 19:00 "zdobne" 100-130 ml mliecka (moje alebo BEBA), potom sa do 21:00 vrti a okolo tej desiatej zaspi a vstane medzi 5:00-6:00. To znamena ze je bez jedla celych 10-11 hodin. Rano vstane a zje max. 60 ml (a to ju este musim niekedy budidt) a spi dalej do cca 8:00. Cez den sa uz v jedle rozbehne ale aj tak sa mi to nepozdava ze take male dieta vydrzi tak dlho bez jedla. Mate niekto podobnu skusenost? Od prichodu z porodnice pribrala pocas troch tyzdnov 750 g za co nas doktorka pochvalila ale aj tak sa mi to nepozdava. Cez den spi vacsinou doobeda. Poobede je nespi az do kupania. Ahojte. Mirka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.