Tak já se tentokrát musím porodnici v ČB zastat. Rodila jsem tam v r. 2004, to byla otřesná zkušenost, psala jsem tu tehdy o tom, pociťovala jsem hlavně šikanu sester na šestinedělí a arogantní lékařku při porodu. Tentokrát bylo vše jinak. Jednak u porodu úžasná a neskutečně hodná a milá doktorka Šlaková. Na šestinedělí absolutní pohoda. Možná díky tomu, že jsem tam byla přes víkend, možná i proto, že jsem měla druhé dítě si mě nikdo nevšímal, pokud jsem nepotřebovala. Nevšímal = nebuzeroval. Sestry nechávaly mě i miminko v klidu, koupání, odvozy na vyšetření, všechno probíhalo bez zbytečných nervů. Před třemi lety tam nejedna maminka plakala, jak jí tamní ovzduší vystresovalo. Teď jsem si tam opravdu odpočinula, vyspala se , v noci nás nikdo nerušil - jen sestřička se potichu přišla kouknout na miminko. Svítily jsme si samy v "koupelně" abychom v noci viděly na mimina, na kojení...sestřičky malého ochotně dokrmily, pohlídaly, doktoři samý úsměv. Možná jsem měla kliku, ale ve srovnání s prvním pobytem chválím :-)))
Předchozí