ahoj všem,holky nechcete se už přestat se handrkovat???Vaše diskuze mi příjde jako zatloukání klínu klínem, ale nevede k ničemu, jen z vás mám pocit, že se chováte jak malé děti. Uvědomte si, že tahle diskuze je přeci o názorech na porodnici a má přinést nějaký postoj pro maminky - budoucí rodičky, což se z téhle stránky nějak vytratilo. Pokud máte pocit, že si potřebujete sdělit své názory, předejte si e-mail a diskutujte spolu, třeba se nakonec sejdete na kafe a vše si proberete, ale názor na porodnici přeci nedělá jeden případ. Vždyť co rodička, to názor a jiný průběh těhotenství i porodu, stejně jako jiný životní příběh. To bychom se pak mohly hádat všechny a nějak se mi z toho vytrácí smysl těchto stránek. Stejně jako mi připadá zbytečné, když se k vaší diskuzi přidávají lidé, kteří u samotného případu nebyli, čimž jde z jejich strany jen o hypotézu a nepodložené názory. Já sama se nemám důvod vyjadřovat ani k jedné straně, jen vás prosím, pojďme se bavit jako dospělé ženy/matky!!!Jde přeci o to, sdělit si své vlastní zkušenosti z porodu či dobou před a pobytu po, s přístupem lékařů či sester, s péčí apod. Žádám vás, nechte žabomyších válek, aby potencionální návštěvnice neměly pocit, že tu nemají co dělat, neb jde o diskuzi pár lidí. Děkuji a hezké prázdniny
Předchozí