vidím cizinko,že opravdu nechápete, co ostatní sdělují. Nečtěte jen co chcete, ale mezi řádky. Já neříkám, že se nemáte vyjadřovat, jen se domnívám, že toho sdělení je už příliš a celá vaše debata vůbec nikam nesměřuje, jen k tomu, že neustále vytloukáte klín klínem. Máte pravdu, že je třeba se pobavit o všem, ale můj názor směřoval k tomu, že nemocnici přeci nedělá jeden případ či přístup. Jak jsem psala, co rodička to náror, jiný přístup, jiný porod a jiné zkušenosti. Stejně tak jiné požadavky. K tomu přeci jsou tyto stránky. Pokud jsem měla možnost si je pročíst, kdysi tomu tak bylo a ženy se zde o své názory dělily. Teď je to pouze diskuze pár lidiček, kdy každá z vás se snaží prosadit si svůj názor a tvrdí, že bere v potaz "přeci" i názor ostatních, ale takový dojem z vás nemám. Já jsem vůbec nestála o váš názor a vůbec se mezi vás nemíním plést. Já jsem rodila ve Vyškově a v mém příspěvku jsem dříve vše popsala. Více se nebudu vyjadřovat, neboť mám i z vás pocit, že prostě se chcete hádat. Já ne, proto můj příspěvek nesl název Prosba, ne snaha o Hádání se či Zapojení do diskuze. Dříve, než mi odepíšete, přiznávám se, že o medicíně nevím nic, rodit doma nechci a ať si každý vybere svoji variantu porodu a seznámí se se skutečnostmi kolem a až to podstoupí, nechť se podělí. Ráda si to přečtu bez zaujetí stanoviska, kteé by mohlo být ovlivněné mým subjektivním názorem či přesvědčením.. Na odborné pole se s vámi pouštět nehodlám neboť nejsem odborník. Zkuste si představit, že na tyto stránky chodí i ženy, které nemají VŠ vzdělání, mají jen své názory a pocity, tak vás žádám, pokud se o ně někdo podělí, nenapadejte ho tím, že nemá zkušenosti či vyčteno. Já jsem také nešla rodit s tím, abych se předem seznámila s odbornými termíny. Prostě jsem jen vykonala přirozenou věc. Přeji vám více pochopení pro méně intelektuální ženy, které prostě jdou jen rodit.Nereagujte na můj článek, neboť přiznávám, že nejsem dobrý soupeř a studovat medicínu kvůli vám nepůjdu,přeji vám krásné prázdniny a více pochopení k čemu původně stránky měly sloužit.
Předchozí