| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou ve Vyškově

vidím cizinko,že opravdu nechápete, co ostatní sdělují. Nečtěte jen co chcete, ale mezi řádky. Já neříkám, že se nemáte vyjadřovat, jen se domnívám, že toho sdělení je už příliš a celá vaše debata vůbec nikam nesměřuje, jen k tomu, že neustále vytloukáte klín klínem. Máte pravdu, že je třeba se pobavit o všem, ale můj názor směřoval k tomu, že nemocnici přeci nedělá jeden případ či přístup. Jak jsem psala, co rodička to náror, jiný přístup, jiný porod a jiné zkušenosti. Stejně tak jiné požadavky. K tomu přeci jsou tyto stránky. Pokud jsem měla možnost si je pročíst, kdysi tomu tak bylo a ženy se zde o své názory dělily. Teď je to pouze diskuze pár lidiček, kdy každá z vás se snaží prosadit si svůj názor a tvrdí, že bere v potaz "přeci" i názor ostatních, ale takový dojem z vás nemám. Já jsem vůbec nestála o váš názor a vůbec se mezi vás nemíním plést. Já jsem rodila ve Vyškově a v mém příspěvku jsem dříve vše popsala. Více se nebudu vyjadřovat, neboť mám i z vás pocit, že prostě se chcete hádat. Já ne, proto můj příspěvek nesl název Prosba, ne snaha o Hádání se či Zapojení do diskuze. Dříve, než mi odepíšete, přiznávám se, že o medicíně nevím nic, rodit doma nechci a ať si každý vybere svoji variantu porodu a seznámí se se skutečnostmi kolem a až to podstoupí, nechť se podělí. Ráda si to přečtu bez zaujetí stanoviska, kteé by mohlo být ovlivněné mým subjektivním názorem či přesvědčením.. Na odborné pole se s vámi pouštět nehodlám neboť nejsem odborník. Zkuste si představit, že na tyto stránky chodí i ženy, které nemají VŠ vzdělání, mají jen své názory a pocity, tak vás žádám, pokud se o ně někdo podělí, nenapadejte ho tím, že nemá zkušenosti či vyčteno. Já jsem také nešla rodit s tím, abych se předem seznámila s odbornými termíny. Prostě jsem jen vykonala přirozenou věc. Přeji vám více pochopení pro méně intelektuální ženy, které prostě jdou jen rodit.Nereagujte na můj článek, neboť přiznávám, že nejsem dobrý soupeř a studovat medicínu kvůli vám nepůjdu,přeji vám krásné prázdniny a více pochopení k čemu původně stránky měly sloužit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.